Lankapaja arvostaa KS Bitumikatteen luotettavuutta ja projektien huolellista suunnittelua

Lankapaja Oy:n toimitusjohtaja Kari Timgren nostaa kattoprojektien toteuttamisen tärkeimmiksi vaatimuksiksi ammattitaitoisen toteutuksen sekä yhteistyökumppanin luotettavuuden. KS Bitumikate on aina onnistunut täyttämään lupauksensa ja pitänyt kiinni suunnitelmista.

Kymmeniä tuhansia uusittuja ja huollettuja kattoneliöitä Nummelassa

Metallialalla vuosikymmeniä toiminut Lankapaja Oy on ollut KS Bitumikatteen asiakkaana jo yli viisi vuotta. Lankapaja on yksi metallialan johtavista tuotantolaitoksista ja tehtaita on Nummelan ja Lahden lisäksi myös Skillingarydissa Ruotsissa. Lankapaja valmistaa alihankintana erilaiset ratkaisut ohutlevystä, kalusteputkesta ja teräslangasta.

Lankapajan Nummelan tehtaalla on paljon kattopinta-alaa, jopa 23 000 neliötä. KS Bitumikatteelle on siis vuosien aikana riittänyt huollettavaa, ja osa katoista on myös tehty kokonaan uusiksi. Täysin uusia kattoja on rakennettu noin 5 000–6 000 neliötä. 

“Vanhoissa katoissa on aina jotain pientä ongelmaa. Meillä on paljon tasakattoja ja joka vuosi on tehty jotain huoltotöitä. On ollut muun muassa vuotoja, ja vanhoja kattoviemäreitä on täytynyt uusia. Meidän on myös täytynyt saada kokonaan uusia kattoja, koska asennamme katoille aurinkopaneeleja. Vanhoille katoille niitä ei olisi voitu asentaa lainkaan”, Lankapaja Oy:n toimitusjohtaja Kari Timgren kertoo.

Kesällä 2021 KS Bitumikate toteutti Nummelassa mittavan kattoprojektin, kun 700-neliöisen hallin katto jouduttiin uusimaan kokonaan. Tehtaassa oli tehty kuumasinkitystä ja suolahappopesut olivat ruostuttaneet katon niin, että huollon sijaan se oli järkevämpää uusia kauttaaltaan. Tänä kesänä kattoja on uusittu 11 000 neliön verran.

Lupauksista ja aikatauluista pidetään kiinni

Timgrenin mukaan KS Bitumikate on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi kaikenlaisiin kattoprojekteihin.

“KS Bitumikate suunnittelee työnsä hyvin ja kaikki on mennyt aina niin kuin on sovittu. Työt eivät ole koskaan häirinneet yrityksemme toimintaa, mikä on hyvän suunnittelun ansiota”, Timgren kertoo.

Lankapajan kaltaiselle teollisen alan yritykselle on toiminnan kannalta erityisen tärkeää, että sovituista asioista pidetään kiinni ja työhön ei tule odottamattomia käänteitä tai viivästyksiä.

“Olisi erittäin vaikea toimia teollisella alalla, jos aikataulut eivät pitäisi. Jos me esimerkiksi puramme taivasalle 700-neliöisen hallin katon ja toimija sanoo, ettei päästäkään paikalle, olemme pahassa pulassa. Tällaisissa projekteissa mitataan luottamusta”, Timgren kuvailee.

Kokonaisvaltaisesti toimiva ja ammattitaitoinen palvelu

Lankapaja on ollut tyytyväinen myös KS Bitumikatteen viestintään, aikatauluihin, ammattitaitoon ja työn laatuun. Hommat ovat aina hoituneet ja KS Bitumikatteen puoleen on aina ollut helppo kääntyä.

“Viestintä on ollut selkeää – olemme aina saaneet järkevän tarjouksen ja projektit on ollut helppo hoitaa. Aikataulut ovat pitäneet, mikä on tietenkin tärkeää. On vaatinut tarkkaa ajoittamista, etteivät kattoprojektit ole haitanneet tilojen käyttöä”, Timgren kertoo.

Onnistuneiden kattoprojektien ja sujuvan yhteistyön vuoksi Lankapaja haluaa suositella KS Bitumikatetta kumppaniksi myös muille yrityksille:

“Voin suositella KS Bitumikatetta ihan vilpittömästi kenelle tahansa. He tekevät työnsä ammattitaitoisesti ja luotettavasti.”

 

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti