KS Bitumikate Keskimaan myymäläkiinteistöjen kattotöiden luottoyrityksenä

Keskimaan kiinteistöjen ylläpidosta vastaava Timo Oksanen arvostaa pitkäaikaisessa yhteistyössä KS Bitumikatteen kanssa erityisesti suunnitelmallisuutta ja turvallisuuden hyvää huomiointia.

Kymmeniä huollettuja kattoja eri puolilla Keski-Suomea

Osuuskauppa Keskimaa on yksi KS Bitumikatteen pitkäaikaisista asiakkaista. Keskimaa tarjoaa palveluita yli 100 toimipaikassa ympäri Keski-Suomea, joten myös kunnossa pidettävää kattopinta-alaa on huima määrä. 

KS Bitumikate on tullut Keskimaan kiinteistöjen remonteista ja ylläpidosta vastaavan SOK Kiinteistöässän kiinteistöpalvelupäällikkö Timo Oksaselle erittäin tutuksi vuosien varrella. 

“Yhteistyömme on jatkunut yli 10 vuotta. Se jo kertoo, että olemme olleet tyytyväisiä”, Oksanen sanoo ja tarkentaa: 

“KS Bitumikate on tehnyt kattotöitä erityisesti Keskimaan myymäläkiinteistöihin. Yksi viimeisimmistä kohteista on Tikkakosken S-Market, jossa uusittiin vesikaton pinnoite. Katto on bitumipintainen tasakatto, kuten monet muutkin Keskimaan myymäläkiinteistöjen katot.”

Vesikattoremonttien lisäksi KS Bitumikate on tehnyt Keskimaan rakennuksiin säännöllisesti erilaisia huolto- ja korjaustöitä. Yhteistyövuosien aikana on myös toteutettu useita uudiskohteiden kattoja. 

Turvallisuus, suunnitelmallisuus ja laatu ratkaisevat

Keskimaalle kattotöiden toteuttamisessa on ensiarvoisen tärkeää se, että katolla työskentely ei haittaa asiakkaiden asiointia myymälöissä. 

“Kattoremontit kestävät yleensä useamman viikon, joten ehdoton edellytys on, että kauppa käy kattoremontin aikanakin ja alueella on turvallista liikkua – niin meidän oman henkilökuntamme kuin asiakkaidemmekin. KS Bitumikatteen kanssa tämä puoli on sujunut hyvin”, Oksanen toteaa.

“KS Bitumikatteen työssä turvallisuusnäkökulma on aina huomioitu tarkkaan. Kattoremonteissa tehdään asianmukaiset nostosuunnitelmat, nostoalueet liputetaan sekä siimoitetaan ja huolehditaan putoamissuojista. Turvallisuus on taattu kattotöiden aikana”, Oksanen jatkaa.

Suunnitelmallisuutta tarvitaan myös viestinnässä, jotta kaikki ovat tietoisia kattotöiden etenemisestä ja niiden vaikutuksista rakennuksen käyttäjien arkeen.

“Aluksi pidetään aina työmaakokous, jossa käydään läpi urakan kulku. KS Bitumikatteen lisäksi kokouksessa ovat mukana tarvittavat ihmiset meiltä sekä Keskimaalta”, Oksanen kertoo. 

“KS Bitumikate tiedottaa hyvin etukäteen kattotöiden vaatimista järjestelyistä – jos esimerkiksi tietyltä alueelta joudutaan rajaamaan parkkipaikkoja pois käytöstä. Eteneminen on hyvin ennakoitua ja suunnitelmallista, ja aikataulut ovat pitäneet”, Oksanen sanoo.

“Tietysti myös KS Bitumikatteen työnjälki ja laatu ovat hyviä. Nämä kaikki edellä mainitut asiat yhdessä ovat sellaisia, joita yhteistyökumppanissa arvostamme ja jotka sopivat meidän ajatusmaailmaamme.”

Kattotöissä yllätyksettömyys on erittäin positiivinen asia

Monessa muussa yhteydessä yllätykset voivat olla mukavia, mutta kattoprojekteissa niitä ei kaivata. Oksanen kiteyttääkin KS Bitumikatteen parhaat puolet juuri ennalta-arvattavuuteen. 

“Kun asiat hoidetaan kunnolla puolin ja toisin, ei tule yllätyksiä. KS Bitumikatteen kanssa niitä ei ole tullut”, hän sanoo.

Yhteistyö on sujunut myös muilta osin miellyttävästi:

“KS Bitumikatteen kanssa asioiden hoito on joustavaa, viestintä toimii hyvin ja työt toteutuvat laadukkaasti ja ammattitaidolla. Siksi yhteistyömme on jatkunut jo toistakymmentä vuotta”, Oksanen toteaa.

“Voin suositella KS Bitumikatetta ihan vilpittömästi. He tekevät kattotyöt järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti, työturvallisuudesta huolehtien. Homma pelaa kaikin puolin.”

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti