Kattohuolto

Huollon avulla pidennät merkittävästi katon ikää – hyödynnä palvelumme Helsingin ja Jyväskylän alueilla


Katon huolto on ehdottomasti asia, jolla voit vaikuttaa katon kuntoon, korjaustarpeeseen ja elinkaareen. Kattohuolto kannattaa pitää mielessä uudenkin katon kohdalla, sillä uutuuttaan loistava, laadukas katto ei ole kauaa sellainen, mikäli kattoa ei muista tarkastaa, puhdistaa roskista ja pestä säännöllisesti. KS Bitumikatteelta saat kattavaa kerta- tai sopimusluonteista kattohuoltoa – Helsinki, Vantaa ja Jyväskylä ovat päätoimipaikkojamme.

Liikumme kattohuoltojen merkeissä myös alueilla Espoo, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Porvoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Kotka, Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Heinola, Kouvola, Orivesi, Loviisa, Riihimäki, Jämsä, Pieksämäki ja Saarijärvi. Teemme huoltoja taloyhtiöille, teollisuusalan toimijoille sekä liikekiinteistöille. Ota yhteyttä ja tilaa kattohuolto!

Mikäli katto vaatii korjausta, saat myös saneerauksen kattoremontteihin erikoistuneelta yritykseltämme.

 

Kattohuolto 24 h Jyväskylässä, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla!

Näillä alueilla asiakkaillamme on käytössä ympäri vuorokauden palveleva kattohuolto. Akuutti palvelu voi tulla kyseeseen esimerkiksi vuotojen ja myrskyvahinkojen yhteydessä. Soita numeroon 010 3252 995 (Helsinki) tai 010 3252 996 (Jyväskylä), niin tulemme avuksi!

 

Katon kertahuolto tai huoltosopimus, katto tarkastetaan aina ensin huolellisesti

Voit tilata meiltä katon huoltosopimuksen tai kertahuollon esimerkiksi kerran vuodessa tehtävänä vuosihuoltona, joka tehdään yleensä lumien sulamisen jälkeen. Huoltosopimus on puolestaan säännöllinen huolto, jossa teemme huoltokäynnit sovitun mukaisesti vuoden aikana.

Huollon aikana katto tarkastetaan perusteellisesti ja sen jälkeen laaditaan huoltotoimenpiteet. Käymme läpi muun muassa:

 • katteen, myös aluskatteen
 • läpiviennit
 • kattoturvatuotteet
 • pellitykset
 • vesikourut ja syöksytorvet
 • kiinnitysten, saumojen ja tiivistysten kunto tutkitaan mahdollisten vaurioiden varalta
 • roskat poistetaan katolta ja vesikouruista
 • välitöntä korjausta vaativat kohdat korjataan.

Varsinkin huoltosopimus on asiakkaalle erittäin helppo tapa varmistaa katon tekniset ominaisuudet, ulkonäkö unohtamatta. Huoltosopimuksessa asiakas saa hyödyllisen huoltokirjan, johon huoltokäynnit sisältöineen kirjataan ylös.

 

Tilaa kattohuolto ja pidennä katon ikää kymmenillä vuosilla

Katon tehtävä ei ole helppo. Sen on kestettävä rasittavia säävaihteluja kylmistä talvista kuumottaviin kesäpäiviin ja kaikkeen siltä väliltä. Jos katto on kuitenkin rakennettu oikein laadukkailla tuotteilla, tarkastettu säännöllisin väliajoin ja huollettu, eivät katon kuntoa horjuta yllättäen muut kuin myrskyt tai muut äkilliset rikkoontumiset.

Kattohuollon avulla katon elinikä voidaan jopa tuplata. Me katsomme katoille sopivat huoltotoimenpiteet pinnoitteen ja katon kunnon mukaan. Muistathan, että asennamme bitumikatot ja peltikatot lähes 30 vuoden kokemuksella, mikäli kohteessasi tarvitaan uutta kattoa.

 

URAKAN TYÖVAIHEET

 1. tarjouspyyntö/kartoituspyyntö tai asiakkaan yhteydenottopyyntö
 2. kohteeseen tutustuminen
 3. tarjouksen laatiminen asiakkaan toiveiden ja katon tarpeiden mukaan
 4. urakkaneuvottelut/selonottoneuvottelu
  1. aikataulun sopiminen
  2. käydään läpi tilaajan mahdolliset erityistoiveet
  3. käydään läpi työmaan työturvallisuusasiat
 5. aloituskokous ennen töiden aloitusta
 6. urakan toteutus
 7. luovutus ja takuu alkaa (rakennustöiden takuu 2 vuotta, vesikattomateriaalin takuu 10 vuotta)
 8. kaksivuotistakuutarkastus

 

Kattohuolto Helsinki, kattohuolto Jyväskylä – valitse alueesi luotettava huoltoyritys

Olemme tehneet kattotöitä perheyrityksemme voimin vuodesta 1991. Kattohuoltoja Helsingin ja Jyväskylän alueilla teemme seudulla sijaitsevista toimipisteistämme käsin. Ota yhteyttä, niin tulemme katsomaan, mitä kaikkea kattohuolto kohteessasi vaatii! 

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990 

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti