Kattomateriaali KOHTEEN mukaan

SAAT pisimmän mahdollisen käyttöiän VESIKATOllesi,
kun suunnitteluvaiheessa valitsemme kohteeseen parhaiten soveltuvat materiaalit.


bitumi- ELI huopakatTO

Bitumikatto on kestävä ja pitkäikäinen

Bitumikatto on kustannustehokas, pitkäikäinen ja hyvin kestävä kattopinnoite. Bitumi on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä sitä pystytään myöhemmin uusiokäyttämään. Huopakatossa ei enää nimestään huolimatta ole vesieristysmateriaalina huopaa, vaan yleisimmin eristysmateriaali on polyesterivahviste.

Käytämme kattotöissämme ainostaan laadukkaita VTT:n sertifioimia SBS - Eurogum bitumituotteita, jotka täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman C2 ja E1 sekä muut ohjeet ja standardit kohdissa esitetyt vaatimukset. VTT sertifikaatti Nro 187/04. SBS - Eurogum kumibitumituotteet täyttävät Toimivat Katot -julkaisun modifioiduille bitumikermeille asettamat tuoteluokkavaatimukset. Kateratkaisumme täyttävät RIL 107-2000:n vaatimukset.

Yhteistyökumppaninamme toimii maailman suurin kattoalan konserni IKO Group ja valmistaja Atab nv. Katso lisää Atab nv:stä >>

Bitumikermien luokitukset

Bitumikermit luokitellaan nykyään neljään eri tuoteluokkaan: TL 1, TL 2, TL 3 ja TL 4. Jokaiselle tuoteluokalle on asetettu omat tuoteluokkavaatimuksensa.

LATAA TÄSTÄ LAATUSERTIFIKAATTI


PeltikattO

Peltikatto on Monipuolinen JA helppohoitoinen

Peltikatto sopii hyvin Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Se kestää erinomaisesti niin uv-säteilyä, kuumuutta ja myös talvisin paukkuvaa pakkasta. Materiaalina pelti on lisäksi hyvin pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Kerralla huolellisesti tehty peltikatto kestää vuosien ajan. Valitse kotisi ulkoasuun mieleisesi värinen ja kuvioitu peltikatto, lopputulos on varmasti tyylikäs.