Kattotyöt vankalla kokemuksella

Asennamme vesikatteet saneeraus- ja uudiskohteisiin, teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille vuosikymmenten vankalla kokemuksella


VESIkatoT

Asennamme vuosittain satoja tuhansia neliömetrejä bitumikatetta

Asennamme erilaisiin uudiskohteisiin, kuten teollisuus- ja liikekiinteistöihin sekä taloyhtiöihin pääasiallisesti huopakattoja, mutta myös peltikattoja. Huopa- eli bitumikatto on hyvin kustannustehokas ja erittäin pitkäikäinen, useita vuosikymmeniä kestävä kattomateriaali. Huopakatto onkin varsin suositeltava ja perusteltu ratkaisu erityisesti suurempien teollisuus- ja liiketilarakennusten kattoratkaisuksi.

Vesikattojen Suunnittelu ja toteutus 

Kestävä ja pitkäikäinen vesikatto suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan laadukkaasti. Suunnitteluvaiheessa on erittäin tärkeää huomioida, että kohteeseen valitaan parhaiten soveltuvat laadukkaat materiaalit parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Ammattilaisemme tietävät millaiset ratkaisut ovat teknisesti oikeita ja kannattavimpia toteuttaa. Teemme kokonaispalveluna kaikki uudiskohteiden bitumityöt, mukaan lukien sokkeleiden vedeneristykset ja pellitykset.


Kattosaneeraus

saneerauskohteiden kattotyöT 

Huolehdi rakennuksesi kunnosta – varmista katon kunto hyvissä ajoin. Kattosaneeraus on hyvä tehdä ennakoivasti, kun katteen elinkaari on noin 20 vuotta, tulisi suorittaa kuntokartoitus. Kiinteistö on aina arvokas sijoitus, joten turvaa omaisuutesi huolehtimalla rakennuksesi puitteista. Riittävän ajoissa kunnostamalla varmistat, ettei kosteus- ym. ongelmia pääse syntymään.

Saneeraustyön alkaessa puramme vanhan katon pois, ja samalla varmistamme vesieristysalustan kunnon ja tuuletuksen toimivuuden. Huopakattojen rakennuspellitykset, kuten rännitykset ja muut ulkopuolen pellitykset uusimme aina saneeraustyön yhteydessä.

KUNTORAPORTTI

EI TIPPA TAPA JA ÄMPÄRIIN EI HUKU.........MUTTA

Mikäli olet huolissasi katon kunnosta, ota yhteyttä meihin! Kokenut asiantuntijamme tulee tutustumaan saneerattavaan kohteeseen. Saat vesikatosta kuntoarvion, jonka perusteella päätetään, mitkä materiaalit ovat paras ratkaisu kattosaneerauksenne toteuttamiseksi.


Vesikattojen huoltopalvelut

KATTOHUOLTO

Meiltä saat kaiken kattavan huollon tai huoltosopimuksen jolla varmistat kattosi toimivuuden. Näillä toimenpiteilla varmistat katon huolettoman toimivuuden vuosiksi eteenpäin.